Contact

Vermelding of adverteren

Wil je als ondernemer van een locatie op onze website? Neem dan contact met ons op via info@visitwierdenenter.nl of gebruik onderstaand contactformulier!

Een melding voor de routenetwerken

De routenetwerken van Twente zijn constant in beweging. Niet alleen op de routes zelf, maar ook online werken wij constant aan de doorontwikkeling van de routes. Kom je onderweg iets onduidelijks tegen in de bewegwijzering? Of zie je een beschadiging aan onze palen, panelen, borden of stickers? Heb je misschien een suggestie of nieuw idee voor het routenetwerk? Neem dan s.v.p. contact op via dit formulier!

Lokale evenementen

Heb je een leuk evenement dat niet op de agenda staat? Vul alle informatie over je evenement in op deze pagina. Lukt dat niet? Geef ons dan even een seintje!

Tourist Info bezoeken

Liever toch een folder in de hand? Of wil je graag tips horen? Bezoek dan ons Tourist Info punt in Wierden of Enter! In Enter kan je terecht bij het Klompen- en zompenmuseum (sowieso een leuke activiteit!) en in Wierden bij de vrolijke winkel Home Sweet Home waar je tevens E-tuks kan huren om de omgeving te ontdekken.

Heb je andere vragen, suggesties of opmerkingen?

Laat het ons weten! Stuur een berichtje via Facebook, Instagram, gebruik onderstaand contactformulier of mail naar info@visitwierden-enter.nl.

de met een * gemarkeerde velden zijn verplicht