Blush Mode

Damesmodezaak met merken als Dreamstar, Elvira Collections, Freequent, Ichi, Nikkie, Schotch & Soda, Soya Concept en Sisters Point.

Blush Mode is al sinds 2008 gevestigd in Wierden. De modebewuste vrouw kan hier goed terecht, want ze bieden prachtig en diverse dameskleding collecties. Laat je eens verrassen door de trendy en betaalbare merken zoals zoals Dreamstar, Elvira Collections,Freequent, Freebird, Ichi, Nick Jean, Nikkie, Red Button, Scotch & Soda, Sisters Point, Soya Concept en Street One. Onder het genot van een kop koffie kunnen zowel dochter, als moeder en oma hier slagen voor een leuke outfit!

Er is in ieder geval keuze genoeg: het creatieve inkoopteam zorgt er ieder seizoen voor dat er ruime keuze is in de mooiste jurken, blouses, broeken, tops en meer. Om jouw outfit helemaal af te maken verkopen ze ook schoenen, tassen en accessoires. Van top tot teen gestyled dus. Uiteraard staat het enthousiaste verkoopteam met daarin Claudia, Wilma en Laura voor je klaar met kundig advies en leuke tips!

Op Facebook en Instagram blijf je op de hoogte van de laatste Blush nieuwtjes of schrijf je in voor de nieuwsbrief: dan hoef je niets meer te missen!

Of bekijk de website www.blushmode.nl/

Openingstijden

maandag 13:30 - 18:00
dinsdag 10:00 - 18:00
woensdag 10:00 - 18:00
donderdag 10:00 - 18:00
vrijdag 10:00 - 21:00
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter