Wandelnetwerk Twente, o.a. Wierden en Enter

Het wandelnetwerk is een netwerk van wandelroutes in Twente en de daarbij behorende voorzieningen. Het biedt een veelvoud aan wandelroutes voor alle doelgroepen en kent een uniforme bewegwijzering, die knooppunten met elkaar verbindt.

Van ‘ommetje’ tot meerdaagse wandeltocht, heel Twente is voorzien van het uitgekiende systeem van bewegwijzering dat honderden kilometers rondwandeling met elkaar verbindt. Het wandelnetwerk heeft 423 rondwandelingen. Zowel voor een ‘ommetje’ als een meerdaagse wandeltocht biedt het wandelnetwerk alle mogelijkheden. Er zijn al routes vanaf 3 kilometer die met een specifieke kleur zijn gemarkeerd. Onderweg is het mogelijk om bij een genummerd keuzepunt over te stappen op een andere route met een andere kleur. In totaal zijn er 1185 keuzepunten. Op die manier zijn routes eindeloos met elkaar te verbinden tot de gewenste afstand of het gewenste doel. Ook bestaande Lange-Afstand-Wandelpaden zijn in het netwerk verweven.

Kaarten zijn te koop bij de Tourist Info posten in Enter en Wierden en boekhandel Reterink, Stationsstraat 3A in Wierden. Of klik op wandelrouteplanner en kies uw startplaats.

contactinformatie

 

Marktstraat 21
7642AK Wierden

0546574911

Tip je vrienden

facebook twitter