Restaurant Brasserie De IJzeren Pot

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De IJzeren Pot in Wierden is een gezellig en sfeervol ingericht restaurant en heeft alles wat u van een goed restaurant mag verwachten. Van spiezen en vegetarisch tot seizoensgebonden gerechten.

Restaurant U kunt bij Brasserie Restaurant De IJzeren Pot het hele jaar door genieten van een lunch of diner zowel binnen in ons sfeervolle restaurant dan wel op ons sfeervolle terras. Bovendien kunt u genieten van heerlijke seizoensproducten. Voor de kinderen is er een speciaal samengesteld menu.

Catering Voor een zakelijke borrel, een bruiloft of gewoon een feestelijke gelegenheid heeft u de mogelijkheid uw party op locatie te vieren. Waarom zou u het een en ander niet gewoon thuis of op uw bedrijf (laten) organiseren, in uw eigen vertrouwde en ongedwongen omgeving? Wij nemen in zo’n geval de totale organisatie van u over, zodat u feitelijk medegast wordt in uw eigen huis of zaak.

Of bekijk de website www.ijzerenpot.nl/

Openingstijden

maandag 11:00 - 23:00
dinsdag gesloten
woensdag 11:00 - 23:00
donderdag 11:00 - 23:00
vrijdag 11:00 - 23:00
zaterdag 11:00 - 23:00
zondag 14:00 - 23:00

contactinformatie

voorzieningen

Faciliteiten
  • Oplaadpunt elektrische auto

Tip je vrienden

facebook twitter