Grimberghoeve

Aan het riviertje de Regge in de buurtschap Notter vind u recreatie boerderij de Grimberghoeve met tal van activiteiten: (attentie: zondags gesloten, camping is wel open).

Gezinsuitjes

  • Boerenklompgolf
  • Kanoverhuur
  • Fietstreintochten
  • Solextochten
  • Fietstrein klootschiettocht (vanaf 10 pers.)
  • Boogschieten o.a. zwijnenjacht in het bos (vanaf 5 pers.)
  • Huifkartochten vanaf 20 pers.

Klik HIER voor meer info.

Iets te vieren?

De recreatieboerderij is zeer geschikt voor een feestje, groot of klein. De sfeervolle zalen met ruimte voor gezelschappen vanaf 25 tot 100 personen, lenen zich voor bijna ieder denkbaar evenement zoals verjaardag, bruiloft, jubileum, babyborrels, bedrijfsfeest, themafeest of informele vergadering. Een hapje, drankje of grandioos koud/warm buffet, barbecue, stamppot, chinees of ambachtelijke boeren ijsbuffet, verzorgen wij graag voor u! Klik HIER voor meer info.

Camping

De camping heeft prachtige ruime kampeerplaatsen voorzien van elektra, water, riool aansluiting en verharding onder het voortent gedeelte. Er is een modern toiletgebouw met vloerverwarming, dames/heren afdeling, een gezinsruimte met kinderbadje, invalide toilet en douche en de mogelijkheid tot gebruik van wasmachine, droger, koel en vrieskast. Rond de boerderij, omringd door eeuwenoude bomen lopen paarden en pony`s en kleinvee. Op de bijbehorende graslanden en het eigen natuurgebied van de Grimberghoeve grazen Hereford koeien met hun kalfjes.

Reggehooibergen

Comfortabele vakantieverblijven in de vorm van een authentieke hooiberg, evt. te huur met hot-tub en een 2-persoons hangmat. In een Reggehooiberg proeft u de warme sfeer van het vroegere boerenleven maar met modern comfort. De keuken in de hooiberg is uitgerust met o.a. magnetron en vaatwasser, de twee slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping en zijn geschikt voor totaal 5 personen. Verder is er nog een luxe 4 persoons stacaravan te huur. Klik HIER voor meer info.

Arrangement: Ontdek het mooie Notter

Ontvangst 2 kopjes koffie met plak krentenwegge Fietspuzzeltocht met de 2 tot 12 persoons fietstrein met een ijsje. Vervolgens het ludieke boerenklompgolfspel met consumptie. Prijs: € 17,50 per persoon. Tijdsduur: ca. 4 uur.

Of bekijk de website www.grimberghoeve.nl

contactinformatie

voorzieningen

Faciliteiten bungalowpark
  • (Sta)caravan

Tip je vrienden

facebook twitter