B&B Heide Hoeve

Zoals de naam al doet vermoeden ligt de Heide Hoeve aan een heidelandschap. Dit Wierdense Veld is een afgegraven veengebied van ongeveer 400 hectare.

Heide Hoeve

De Heidehoeve is een moderne melkveehouderij, al meerdere generaties in bezit van de familie Van der Kolk.

Overnachten in Reggehooibergen

Op een aantal van de mooiste plekken in de Reggestreek wordt je onthaald op unieke accommodaties: de Reggehooibergen. Comfortabele vakantieverblijven in de vorm van een authentieke hooiberg! In een Reggehooiberg proef je de warme sfeer van het vroegere boerenleven. Laat de historische bouw, de landelijke uitstraling en de goede herinneringen aan vervlogen tijden op je inwerken, en de drukte van de moderne samenleving verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Vanuit jouw Hooiberg vrijwel naast uw voordeur een schaapherder met zijn kudde voorbij zien komen? In de Heide Hoeve is dat niets bijzonders. De Heide Hoeve ligt dan ook, zoals de naam al zegt, in een uitgestrekt heidelandschap: het Wierdense Veld. Het Wierdense Veld is een uniek hoogveengebied van ca. 400 hectare, in beheer bij Landschap Overijssel.

Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie De Delle biedt privacy en gezelligheid voor 8 tot 14 personen. Vroeger stonden hier de koeien. Groepen hebben hier nu alle ruimte en de omgeving biedt allerlei mogelijkheden voor vermaak van jong tot oud. Wie het leuk vindt kan zelfs een kijkje nemen in het boerderijleven van Boer Dian en helpen met het verzorgen van de koeien en de kalveren. De Delle is voorzien van alle comfort en je kunt kiezen voor ontbijtservice.

Workshops

Je kan bij de Heide Hoeve ook terecht voor activiteiten- en hobby-arrangementen voor kleine en grotere groepen. Specialiteiten van het het huis zijn bloemschikken en huis- & tuindecoratie. In de gezellige bijeenkomst ruimte staan ook mooie zelfgemaakte artikelen te koop.

Of bekijk de website www.heidehoeve.biz/

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter