Vakantieboerderij Mulhofhoeve

Midden in een rustige landelijke omgeving omringd door landerijen, houtwallen en bossen ligt de typisch Twentse vakantieboerderij Mulhofhoeve.

De boerderij staat in Notter, een Twents buurtschap in de driehoek Rijssen, Wierden en Nijverdal. Het is een aantrekkelijk fiets- en wandelgebied vlak bij het riviertje de Regge waar men uitstekend genieten kan van de rust en natuur. Voor de actieve mensen zijn er volop mogelijkheden in de buurt, zoals het avonturenpark, karten, paintball, kanovaren op de Regge enz.

De vakantieboerderij staat op de gemeentelijke lijst "karakteristieke panden in het buitengebied". Achter de boerderij staat nog een oud kookhuisje met daarvoor een echte waterput. De boerderij heeft een ruim erf met een groot gazon. Voor kinderen is er een schommel, trampoline, glijbaantje, fietsje, traptractor, enz. Naast de boerderij staat een oud hooibergje waar je met regen nog mooi onder kunt zitten en kinderen kunnen eronder spelen.

De boerderij bestaat uit een kamer, keuken, hal, toilet, douche en 3 slaapkamers geschikt voor maximaal 8 personen. Het betreft de volledige woonruimte, dus er zijn geen andere gasten op het erf.

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter