Erve Woolderink

Erve Woolderink is een echt familiebedrijf. Sinds 1300 en meer dan 17 generaties lang is het in het bezit van de familie Wolderkinc of Woolderink. De huidige boerderij (rijksmonument) staat er sinds 1798.

Het boerenerf Erve Woolderink is een Saksisch boerenerf in het gehucht Rectum, tussen Rijssen, Wierden en Enter. Het Boerenerf wordt al sinds 1400 bewoond door de familie Woolderink. De prachtige boerderij en de fraaie schuur zijn beiden opgenomen in de lijst van Rijksmonumenten.

Overnachten in Reggehooibergen Op een aantal van de mooiste plekken in de Reggestreek wordt u onthaald op unieke accommodaties: de Reggehooibergen. Comfortabele vakantieverblijven in de vorm van een authentieke hooiberg. In een Reggehooiberg proeft u de warme sfeer van het vroegere boerenleven. Laat de historische bouw, de landelijke uitstraling en de goede herinneringen aan vervlogen tijden op u inwerken, en de drukte van de moderne samenleving verdwijnt als sneeuw voor de zon.

De Hooibergen op het Erve Woolderink staan op een unieke plek, zodat u vanaf het terras de hazen en ree├źn kunt zien lopen.

Vanaf de Hooibergen bent u in een paar passen bij de Regge, waar u heerlijk kunt wandelen.

Of bekijk de website www.ervewoolderink.nl/

contactinformatie

 

Kloosterhoeksweg 6
7462LZ Wierden

0547-381909

Tip je vrienden

facebook twitter