1. 0/4
  '

  Doe-tips

  Wat te doen in de herfst? 4 uitjes met kinderen in Twente.

  Tijdens de herfst in Twente ontdek je Twente op een compleet nieuwe manier. Trek er deze herfst met jouw gezin op uit. Struin door de mooiste bossen en vind je eigen herfstschatten. Ga op ontdekking in een natuurmuseum of ontdek Twente met een wel heel bijzondere treintje. Pak je agenda en zet de leukste herfstuitjes in Twente in de agenda! Let op: onderstaande tips worden nog verder aangevuld.

 2. 4/4

  4.

  Ga naar buiten

  Kom op trek je sportschoenen aan, leg je Ipads aan de kant en ga mee naar buiten! Omdat we steeds minder tijd hebben, spelen kinderen minder buiten dan vroeger. Daar moeten we verandering in brengen want er is niets zo fijn als lekker actief bezig zijn in de natuur. Van klimmen en klauteren tot paintballen en wandelen.

 3. 3/4

  3.

  Bezoek een museum

  Twente zit vol met kindermusea die niet alleen leuk zijn, maar ook stiekem wat leren in petto hebben. We laten je zien waarom de kindermusea in Twente de beste plekken zijn voor jonge avonturiers om te lachen, leren en vooral samen plezier te hebben.

 4. 2/4

  2.

  Met Sammy op pad

  Ga met Sammy mee op pad door de jungle. Ken jij Sammy al? Sammy is een salamander en vindt het erg leuk om met vriendjes speurtochten te lopen. Deze route is door recreatiepark Het Hulsbeek. De wandeling is 1,5 kilometer lang en bevat veel opdrachten en obstakels. Deze tocht is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar oud.

 5. 1/4

  1.

  Met slecht weer

  Tijdens de herfst wisselen de prachtige herfstdagen zich vaak af met regen en wind. Op de herfstige regenachtige dagen is er ook genoeg te doen met kinderen in Twente.

Meer verhalen uit Wierden-Enter

 1. Ontsnap naar de rust en sfeer van Landgoed het Rheins in Enter!

 2. Het Lageveld: ontspannen en avontuur voor het hele gezin

 3. Recreatiekrant 2024

 4. Koningsdag in Wierden Enter: ontdek de oranjegekte in de regio

Tip je vrienden

facebook twitter