Doe-tips

Vier je kerstvakantie hier in Twente

Geschreven door

Corine

Leestijd 3 minuten 1325 x bekeken

Ondanks alle maatregelen blijft het gelukkig wel mogelijk om gewoon te komen overnachten in onze mooie gemeente. De verblijfsaccommodaties zorgen er, geheel coronaproof, voor dat je een onvergetelijke tijd zult hebben!

Heb je zin om er lekker even tussenuit te gaan met je gezin? En even tot rust te komen in onze mooie Twentse landschap? Dan zijn er gelukkig nog meer dan genoeg mogelijkheden en hebben onze ondernemers leuke dingen voor jullie bedacht!

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel is gelukkig gewoon geopend. Je kan alleen niet gebruik maken van het zwembad of de binnenspeeltuin. Wel zijn de buitenspeeltuinen, het sportveld en de zwemvijver (al is dat misschien een tikkie te koud) gewoon te gebruiken! Zo kom je wel aan je beweging. Misschien ook wel goed: het afhalen van menu's is nog toegestaan (en ziet er heerlijk uit!). Met kerst hebben ze een speciaal kerstmenu samengesteld. Dus prinsheerlijk de beentjes omhoog met kerst en geniet van een kerstdiner gewoon in je bungalow.

Voorbeeld afhaalmenu Hoge Hexel
Voorbeeld afhaalmenu Hoge Hexel

Op Oudjaarsdag zijn er ook nog heerlijke oliebollen to go! Verder blijft het Twentse landschap natuurlijk bij uitstek een heerlijke plek om te wandelen en te fietsen. Kom heerlijk tot rust in Hoge Hexel deze kerst!

Vakantiepark Mölke - Zuna

Veilig vakantie vieren kan ook heel goed bij Mölke in Zuna. Boek een accommodatie tijdens de Magische Winterweken en beleef de kerstdagen met je gezin, maar dan wel in het mooie Zuna. Van zelf de kerstboom versieren in je vakantiehuisje tot coronaproof activiteiten van het animatieteam: je hoeft je niet te vervelen. Daarnaast ontvangt je tijdens je kerstverblijf oliebollen, een wandelboekje voor winterwandelingen in Twente en met een beetje geluk hoor je ook Midwinterhoornblazers. Een leuke coronaproof tip voor je verblijf? Las een puzzelavond in en huur een escapekist bij de receptie! En om het nog even af te maken: ook hier is het mogelijk om een 3 gangen kerstmenu aan huis te laten bezorgen door het restaurant. Waar wacht je nog op?

Mölke
Mölke

Vakantiepark de Kleilutte

Hmmmm ruik je dat? Het zou zomaar kunnen dat de geur van versgebakken broodjes (buiten op het vuur!) bij je voorbij komt. In de kerstvakantie kan je namelijk ook gewoon terecht bij de Kleilutte. De Enterse midwinterhoornblazers zijn hier ook te horen. Lekker vakantie in eigen land!

Broodjesbakken bij de Kleilutte
Broodjesbakken bij de Kleilutte

Maar dit is natuurlijk nog lang niet alles. Er zijn heel veel mooie plekken om in gemeente Wierden te overnachten! Zo zag ik nog een paar plekjes vrij bij de Tolplas, Landgoed Het Rheins en Landal Elsgraven. Of liever een B&B? Bekijk hier alle accommodaties en wees er snel bij, want vol is vol.

Ben je in Twente deze kerst? Stem dan met kerst ook even af op RTV oost, voor 'Kroamschudd'n in Mariaparochie'. Voor het échte Twentse kerstgevoel.

Namens Gastvrij Wierden & Enter, wensen wij je fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en wonderlijk 2021 toe!

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Vanaf oktober 2020 ben ik jullie wandelende VVV-kantoor.

Meer verhalen uit Wierden-Enter

  1. Ontsnap naar de rust en sfeer van Landgoed het Rheins in Enter!

  2. Het Lageveld: ontspannen en avontuur voor het hele gezin

  3. Recreatiekrant 2024

  4. Koningsdag in Wierden Enter: ontdek de oranjegekte in de regio

Tip je vrienden

facebook twitter