1. 0/3
    '

    Route-tips

    De 3 mooiste wandelroutes in Rijssen om Salland te ontdekken

    Rijssen beschikt over één van de mooiste wandelgebieden van Nederland. Door het uitstekende netwerk van bewegwijdezerde routes kun je kiezen tussen korte of lange wandelingen. Voor ieder wat wils! Heb je genoeg gewandeld en ben je toe aan iets lekkers, dan is er in het centrum genoeg keus om neer te strijken op een gezellig terras.

  2. 3/3

    3.

    Digitale centrumwandeling (nieuw!)

    Centrumwandeling Rijssen is een nieuwe digitale wandeling door het centrum van Rijssen. De route is zonder lees je van je smartphone af. Onderweg krijg je informatie over bezienswaardigheden op de route. Je kan zelf bepalen wanneer en met wie je op pad gaat. De ideale manier om Rijssen te verkennen zonder gids.

  3. 2/3

    2.

    Rondje Rijssen wandelen

    Met Rondje Rijssen geniet je van het Twentse coulisselandschap, meander je mee met de Regge of slinger je door de romantische bossen van het Hollands Schwarzwald. Ontdek Twente in een notendop tijdens deze wandeling rondom Rijssen.

  4. 1/3

    1.

    Wereldtijdpad

    Het Wereldtijdpad is een wandelpad dat loopt langs 's werelds grootste tijdlijn. Het is enig in zijn soort en verbindt Rijssen met Holten. Het 50 km lange traject is opgeknipt in 9 rondwandelingen (4 to 10 km).

    Langs het pad staat voor elk jaar van onze jaartelling een 'jaarpaaltje' met gebeurtenissen uit het betreffende jaar. Themawandelingen maken het mogelijk door de tijd te 'surfen'.

Meer verhalen uit Wierden-Enter

  1. Weekendjes weg in Wierden Enter!

  2. Ontdek februari: seizoensgebonden activiteiten om van te genieten!

  3. Route-tips

    Verwelkom het nieuwe jaar met gezonde voornemens: ontdek onze top wandel- en fietsroutes!

  4. Doe-tips

    Zomervakantie! Tijd voor elkaar met de leukste familie-uitjes in Twente.

    Geschreven door Yvette

Tip je vrienden

facebook twitter