1. 0/10
  '

  Doe-tips

  Op zoek naar leuke activiteiten met Pasen? Bekijk hier onze 10 tips!

  Geschreven door

  Corine

  Paastips! Ook dit jaar kunnen we door corona helaas niet genieten van de oeroude Twentse traditie: het paasvuur. Brunchen? Eieren eten? High tea's? Dat kan gelukkig allemaal nog wel. Eten dus. Daar zijn we hier heel goed in! Ik heb wat tips voor je op een rijtje gezet.

 2. 10/10

  10.

  Paasvuur @home

  Een oproep van alle Hexelaren: maak thuis op je eigen oprit een coronaproof paasvuur. Bestel via het Kulturhus een zweedse fakkel! Een deel van de opbrengst komt ten goede aan het Kulturhus Hoge Hexel. En laten we eerlijk zijn: heel veel kleine vuurtjes op een rij heeft ook wel iets!

 3. 9/10

  9.

  Paasbrunchen met Milano

  Pasen is een feestje met de Paasbrunchbox van Milano. Geniet van een uitgebreide brunch met o.a. mosterdsoep met uitgebakken spek, pompoenbroodje, witte puntjes, zoetigheden, meer dan genoeg lekker beleg en uiteraard een gekookt eitje! De box kost €19,50 per persoon. Haal de box af, of laat hem zelfs bezorgen 1e en 2e paasdag vanaf 11:00 uur. Bestel via 0546 - 577 566 of via WhatsApp (06 82486111).

 4. 8/10

  8.

  Het Middenplein

  Onder het motto van 'zolang het niet bij ons kan, komen wij jouw kant op' serveert Het Middenplein het paasdiner bij jou thuis. De koude gerechten kan je 's middags, al opgemaakt op porselein, bij hen afhalen en het hoofdgerecht zullen ze warm bij jou thuis bezorgen. Afwas? Die doen zij ook voor jou! Zet de vieze vaat voor de deur en je hebt er geen omkijken meer naar. Ideaal! Kosten: €52,50 per persoon.

 5. 7/10

  7.

  Zin om creatief te zijn?

  De jaarlijkse palmpasen optocht in Wierden is helaas door corona afgelast. Ze hebben wel een leuke actie op touw gezet! Maak een foto van jezelf en je Palmpaasstok (wees creatief!) en plaats deze op hun Facebook of Instagram pagina. De leukste inzendingen ontvangen een leuke prijs! Meedoen kan nog tot en met 28 maart, de winnaar zal op 30 maart bekend worden gemaakt.

 6. 6/10

  6.

  Een luxe paasbrunch van Tijhof Catering

  Kies voor een klassieke paasontbijt met o.a. roomcroissants, appel- en kaneelscones, zalmwrap-spiesjes en een paasdessert (€18,50 per persoon) of ga voor een paasbrunch luxe met diverse sandwiches, soepjes, belegde minibroodjes, scones en nog veel meer lekkers (€19,95 per persoon)!

 7. 5/10

  5.

  Zoek het gouden ei!

  De paashaas van 't Coopmanhuys gaat paaseieren verstoppen! Zit er in jouw paasbrunch een gouden ei? Dan win je een heerlijk paasduo (lekker diner!) voor 2 personen op 4 of 5 april. De paasbrunch is ook goed gevuld, met uiteraard een paashaantje, verse jus, omelet met bacon en nog veel meer! Slechts €12,50 per persoon.

 8. 4/10

  4.

  Gasterij De Oale Marckt

  Heb je nog ruimte na je paasontbijt, brunch of high tea? Kies dan voor een lekker paasmenu van de Oale Marckt. Voorgerecht is al klaar, het hoofdgerecht hoeft nog maar 15 minuutjes in de oven en voor het dessert zet je zelf nog even koffie of thee. Super eenvoudig een formidabel menu op tafel! Besteld op tijd door te bellen naar 0546-571289.

 9. 3/10

  3.

  Bungalowpark Hoge Hexel

  Bestel de goedgevulde paasbox van Bungalowpark Hoge Hexel. Ideaal als je 's morgens wakker wordt in je bungalow of lodge, maar ook gewoon thuis te nuttigen. Reserveren kan tot en met 30 maart! Klik op de link, mail naar info@bungalowparkhogehexel.nl of bel naar

 10. 2/10

  2.

  ELEVEN

  Speciaal voor Pasen hebben ze bij ELEVEN een brunchbox samengesteld met o.a. crolines, kaneelrolletjes, broodjes en lekker veel beleg. Om de brunch helemaal compleet te maken, kan je voor 15 euro extra een fles Prosecco bij bestellen! Het kost 45 euro voor 2 personen. Bestellen kan tot 1 april 20:00 uur.

 11. 1/10

  1.

  Culinaire route Twente

  Ga op pad en volg de culinaire route! Coopmanshuys Quality Catering, Bistro Le Primeur, Gasterij Oatmossche en Gasterij Het Middenplein hebben een mooie autoroute van zo'n 60 kilometer door Twente vastgesteld, waarbij je bij alle 4 de locaties een afhaalgerecht kan ophalen, die samen een 4-gangen menu vormen.

  Dit kan elke zaterdag en zondag, maar ook 2e paasdag! Startpunt is bij 't Coompanshuys en daar ontvang je de route met uitleg en het voorgerecht.

Corine

Hi, ik ben Corine! Vanaf oktober 2020 ben ik jullie wandelende VVV-kantoor.

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Wierden-Enter

 1. Ontsnap naar de rust en sfeer van Landgoed het Rheins in Enter!

 2. Het Lageveld: ontspannen en avontuur voor het hele gezin

 3. Recreatiekrant 2024

 4. Koningsdag in Wierden Enter: ontdek de oranjegekte in de regio

Tip je vrienden

facebook twitter