1. Eet-tips

    Wie gaat er mee naar de Mediterranée?

    Geschreven door

    Corine

    Je hoeft Twente helemaal niet uit om toch de buitenlandse sfeer te proeven! In Wierden & Enter zijn er genoeg opties om toch van de Mediterraanse keuken te proeven. Zet je strandhoed maar op, zonnebril op je neus en flaneer naar deze restaurants!

  2. Milano

    Kom genieten van de meest smaakvolle gerechten uit de Italiaanse keuken bij restaurant Milano! Een bezoek aan het restaurant in Wierden garandeert je een sfeervolle avond met de lekkerste en huisgemaakte Italiaanse gerechten zoals pizza, pasta en originele vlees- en visgerechten. Arrivederci!

  3. Gasterij De Oale Marckt

    Hmmm, of wat dacht je dan van een heerlijke Italiaanse Osso Bucco? Een klassiek Italiaans stoofgerecht van zacht gegaard rund, een vleugje tomaat, rode wijn en geserveerd met tagliatelle en parmezaan! Daar loopt het water je al van in de mond toch? Dit smakelijk gerecht serveren ze bij Gasterij de Oale Marckt.

  4. Bistro T-Bone

    Onder het mom 'zonder wijn eten we, met wijn dineren we' heeft het team van Bistro T-bone bij elk gerecht een passende wijn geselecteerd. Dit wordt zowel geserveerd per glas als per fles! Geniet van Vitello Tonato, wijngaardslakken (!) of scampi's en waan je in de mediterrane! Met hun met zorg geselecteerde wijnen uit o.a. Frankrijk, Spanje en Italië gaat dat sowieso lukken.

  5. Anno 1987

    Ola Espana! Tapas: bij uitstek een geniale Spaanse 'uitvinding'. Bij Anno 1987 proef je met hun nieuwe concept 'Tapas Unlimited' 2,5 uur lang van de zalige gerechtjes! Maak keuze uit de 42 wereldse tapasgerechten, combineer het met de juiste wijn en maak kennis met de grote liefde die ze hier voor eten en drinken hebben!

  6. ELEVEN

    Gamba's, Champignons Dourdogne, Risotto: zo maar wat heerlijke gerechten die je kan kiezen bij ELEVEN. De uitgebreide menukaart zal er altijd voor zorgen dat er iets tussen zit wat je lekker lijkt! Met een assortiment van meer dan 30 wijnsoorten, past er altijd een goed glas wijn bij. Fijn gezelschap ernaast en je hebt een heerlijke avond voor de boeg!

  7. Pronto!

    Ciao Bella! Of je nou meer van de pasta bent, of pizza, of juist de authentieke originele vlees- en visgerechten: er is meer dan genoeg keuze bij Pronto in Enter. En mocht je nog een gaatje over hebben na het eten, vergeet dan niet een lekker dessert te kiezen. Ga je voor de klassieker Tiramisu of liever voor de frisse Torta ddi Limone?

Meer verhalen uit Wierden-Enter

  1. Weekendjes weg in Wierden Enter!

  2. Ontdek februari: seizoensgebonden activiteiten om van te genieten!

  3. Route-tips

    Verwelkom het nieuwe jaar met gezonde voornemens: ontdek onze top wandel- en fietsroutes!

  4. Doe-tips

    Zomervakantie! Tijd voor elkaar met de leukste familie-uitjes in Twente.

    Geschreven door Yvette

Tip je vrienden

facebook twitter