Typisch Wierden & Enter

Nieuwe plattegrond beschikbaar

Geschreven door

Corine

Leestijd 1 minuten 1847 x bekeken

De dorpskernen van Wierden en Enter zijn in kaart gebracht. Ideaal voor toeristen, zodat beide winkelgebieden optimaal beleefd kunnen worden. Deze kaart, op te vouwen tot een pocketformaat, omvat een duidelijk overzicht van de hotspots op het gebied van historie en cultuur en het winkel- en horeca-aanbod.

Door Lokaaltwente.nl

WIERDEN/ENTER – De Winkeliersvereniging Wierden (WiWi) en de Enterse ondernemersvereniging (EOV) zetten hun dorp letterlijk goed op de kaart: er is gezamenlijk een toeristische plattegrond van beide kernen gelanceerd. Deze kaart, op te vouwen tot een pocketformaat, omvat een duidelijk overzicht van de hotspots op het gebied van historie en cultuur van beide winkelgebieden. Tevens is handige toeristische informatie over winkelen, horeca, bereikbaarheid en parkeergelegenheden toegevoegd. Doel is bezoekers naar beide kernen te trekken en dat ze aan de hand van de plattegrond de dorpen optimaal kunnen beleven.

De informatieve plattegrond is tot stand gekomen met behulp van de subsidiemogelijkheden van de Provincie Overijssel en in samenwerking met Simon Dirks Media, vertelt Eelco Koop, bestuurslid van de WiWi.

“Tijdens de corona uitbraak vorig jaar zijn we door de Provincie Overijssel gewezen op de mogelijkheden, om subsidies ter ondersteuning van de dorpskernen aan te vragen. Zo hebben we een jaar geleden al met hun hulp heel snel een digitaal dorpsplein voor Wierden kunnen realiseren.”

Lees de rest van het artikel hier!

Klik hier voor de digitale plattegrond

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Vanaf oktober 2020 ben ik jullie wandelende VVV-kantoor.

Meer verhalen uit Wierden-Enter

  1. Recreatiekrant 2024

  2. Koningsdag in Wierden Enter: ontdek de oranjegekte in de regio

  3. Weekendjes weg in Wierden Enter!

  4. Ontdek februari: seizoensgebonden activiteiten om van te genieten!

Tip je vrienden

facebook twitter