Eet-tips

Initiatieven Horeca in december!

Geschreven door

Corine

Leestijd 4 minuten 1133 x bekeken

We hadden gehoopt dat het anders zou zijn, maar helaas: ook de horeca in Wierden & Enter moet om 17:00 de deuren sluiten. Gelukkig zijn de ondernemers onwijs creatief en verzinnen allerlei leuke initiatieven. Blijf op de hoogte en lees hieronder mee!

Heerlijck blijven genieten bij Oale Marckt!

Geniet van een heerlijke dinch bj de Oale Marckt! Een wat? Een dinch: een verbastering van Diner & Lunch. Bestel een petit diner 3 gangen voor €20,00 of kies bijvoorbeeld voor de Pannetjes Plank. Drie gerechten die je gezellig met elkaar kan delen, met daarbij een robuuste plank met salades en desembrood. Thuis genieten? Bekijk het afhaal/bezorgmenu!

Vier de feestdagen op Bungalowpark Hoge Hexel

Genieten van sfeervolle en gezellige vakantie in Twente aankomende decembermaand? Bungalowpark Hoge Hexel maakt het extra speciaal! Boek je op 24 december, dan kan je extra vroeg aankomen en kan je kiezen voor een kerstafhaalmenu of verschillende gourmetmenu's!

Menu's bekijken!

Kerst Hoge Hexel
Kerst Hoge Hexel

Bistro T-Bone

We hoeven het gelukkkig ook niet zonde Bistro T-Bone te doen. Kom zondag's dineren tussen 13:00 en 17:00 uur, of geniet van de gerechten van de afhaalkaart. Bestellen kan eenvoudig via e-mail, Facebook of telefoon! Afhalen kan van 16:00 tot 19:00 uur op vrijdag, zaterdag en zondag.

Ontdek het hele menu >

Let'z meat thuis!

Oké, we kunnen dan niet meer avonden lang dineren en je familie en vrienden 'meeten', maar afhalen kan gelukkig nog wel. Kies bij afhalen voor een proeverij of voor je favoriete hoofdgerecht. Afhalen kan op vrijdag & zaterdag van 17:00 tot 20:00 (bestellen tot 19:00 uur) en op zondag van 16:00 tot 19:00 uur (bestellen tot 18:00).

Let'z meat aankomend weekend!

Thuis genieten
Thuis genieten

Happy Days Drive Through bij Mölke

Ben je nog op zoek naar een manier om coronaproof feest te vieren met collega's, familie of vrienden? Daan hebben ze in Zuna een oplossing voor! Ga door de Drive Through voor jouw speciale gelegenheid met muziek, drankjes, hapjes en cadeautjes.

Op naar Happy Days!

ELEVEN gaat bezorgen bij jou thuis!

Overdag geniet je van een lunch of een kop koffie met vers gebak in het restaurant, maar vanaf 17:00 uur kan je thuis genieten van al het lekkers van ELEVEN. Naast afhalen, bezorgen ze nu ook in Wierden, Hoge Hexel en Aadorp. Je favoriete hoofdgerecht, de bekende borrelboxen: bestel via 0546-432084 en 06-48484115 en bekijk het menu hier!

Het Middenplein

Legio opties bij Het Middenplein! Uiteraard kan je gewoon blijven lunchen in het restaurant. Om 14:00 zetten ze lekker de grill aan en kan je tot 17:00 genieten van de dinerkaart. Na 17:00 zijn ze volledig geopend voor afhaalgerechten of kies voor de luxere optie: haal de koude gerechten 's middags vast op en 's avonds serveren ze het op een warm bord bij jou aan de keukentafel. Na afloop zet je de afwas buiten en halen zij het op! Bekijk alles over diner aan huis.

Dunchen @ Anno 1987

Dunchen: Diner & Lunchen in één! Geniet op zondag vanaf 14:00 uur vanaf hun overheerlijke tapas voor €27,50 per persoon. Wat kies jij? Carpaccio, gegrilde gamba's, een kaasplankje? Of gewoon allemaal! Mogelijk van zondag tussen 14:00 en 16:00 uur en bestaat uit 4 rondes, zodat je 2 uur lang kan genieten van tapas.

Reserveren kan via WWW.ANNO1987.NL of bel naar 0546-571754!

Thuis genieten van Milano

Zet de Italiaanse spotify lijst maar aan en haal Milano in huis met hun afhaal- en bezorgservice. De lekkerste pizza's, pasta's, risotto's, burgers en vlees- en visgerechten zijn net zo lekker thuis! Overdag geniet je van maandag tot en met zondag gewoon van een kopje koffie met een lekker vers gebakje, een lunch of een gezellige borrel. Bestel via 06 82486111 (WhatsApp) of 0546 - 577 566 of klik op deze link.

Milano @home
Milano @home

Brasserie de Ijzeren Pot

Terug van weggeweest: het take away menu! Tournedos, Fish & Chips of de peuzelplank, je hoeft gelukkig thuis niet te gaan kokkerrelen. Bestel bij Brasserie de Ijzeren Pot en haal het af of het laat het bezorgen! Bekijk op de website het HELE MENU.

Brasserie R1854

Dek de tafel, pak je mooiste servies uit de kast en rij naar Brasserie R1854. Kies voor een goed gevulde salade, 12 uur lang gegaarde kalssukade of lekkere verse zalm. Neem de tijd voor elkaar, ga er even goed voor zitten en geniet van al het lekkers gewoon veilig thuis! Klik hier voor de menukaart.

De sfeer blijft er in bij Café Bartje

De sfeer is nog steeds oergezellig en lekker positief! Vroeg naar de kroeg is het nieuwe motto en na 17:00 uur kan je helaas geen hapje blijven eten. Gelukkig blijven ze wel gewoon bezorgen of kan je afhalen! Kies uit een verscheidenheid van pizza's, pasta's, vleesgerechten en maaltijdsalades. Houd ook de sociale media van Café Bartje in de gaten voor leuke deals! Check het menu >

Mis jij nog initiatieven? Laat het dan weten via info@visitwierden-enter.nl en dan zorgen wij dat deze pagina zal worden aangevuld! #helpdehoreca

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Vanaf oktober 2020 ben ik jullie wandelende VVV-kantoor.

Meer verhalen uit Wierden-Enter

  1. Recreatiekrant 2024

  2. Koningsdag in Wierden Enter: ontdek de oranjegekte in de regio

  3. Weekendjes weg in Wierden Enter!

  4. Ontdek februari: seizoensgebonden activiteiten om van te genieten!

Tip je vrienden

facebook twitter