1. 0/5
  '

  Doe-tips

  Jouw (nieuwe) goede voornemens

  Hoe gaat het met jouw goede voornemens? Niet getreurd als het toch wat tegenvalt, wij helpen je graag (weer) op weg. Voor een frisse start is altijd ruimte! Hieronder delen we tips die jouw gezondheid en geluk ten goede komen.

 2. 5/5

  5.

  Gezond eten bij

  Ga voor vers en puur eten. Ga je lekker uit eten bij een van de fijne restaurants in de buurt? Overweeg dan eens een vegetarische optie, of eentje met extra verse groenten en fruit. Gezond lunchen en dineren is even goed genieten! Kies je daarnaast voor streekproducten, dan kies je ook nog voor gezondheid van de omgeving. Lokale producten steunen zowel de ondernemers als hun omgeving. Zoek je een restaurant met het beste van beide werelden? Dan moet je bij Gasterij De Oale Marckt in Wierden zijn.

 3. 4/5

  4.

  Actief bewegen bij

  Actief bewegen kan op allerlei manieren. Ben je toe aan begeleiding, maar wil je ook de mogelijkheid hebben te kunnen presteren op jouw niveau? Denk dan eens aan een groepsles. De lessen van Totalfit2020 worden voornamelijk buiten gegeven, wat betekent dat je alle ruimte hebt en vrij kan ademen. Deze lessen vinden plaats in Enter en Rijssen, dus de reistijd is helemaal in orde. Wil je helemaal jouw eigen plan trekken? Denk dan eens aan zwemmen bij de Kolk in wierden. Super gezond!

 4. 3/5

  3.

  Wandelen

  Misschien wel onze beste tip. Wandelen kan altijd en overal. En laten wij nou nét een hoop weilanden, bos en natuur in de buurt hebben. Prachtig! Bij de Waarf in Enter kan je bijvoorbeeld terecht, maar ook langs de Regge is er genoeg te zien. Wandel op jouw eigen tijd, tempo, en voorkeur van gezelschap. Wij zien alleen maar voordelen. Nu jij nog. Je zal zien dat je, na consequent te wandelen, je conditie verbetert en je je beter zal voelen. Goed voor lichaam en geest, zoals ze dan zeggen.

 5. 2/5

  2.

  Familietijd

  Wil je tijd spenderen met familie, maar heb je geen idee wat te doen? We hebben de ultieme tip: jeu de boules is weer hééélemaal in de mode! Tja, zoals alles van het mooie ‘vroeger’ weer terugkomt, gaat dat ook zo bij activiteiten als deze. Het leuke is dat je thuis, bij opa en oma, of familie en vrienden, vast nog ergens een sjoeltafel en een jeu de boules set kan vinden. Als je er een uitje van wil maken, doet bowlen het ook altijd goed. Wist je al dat bungalowpark Hoge Hexel een gloednieuwe bowlingbaan heeft?

 6. 1/5

  1.

  Ontspannen bij

  Hoewel álle voorgenoemde tips uiteindelijk voor ontspanning zorgen, is de optimale mogelijkheid om te relaxen dan toch een dagje spa. En waar beter dan lekker in de buurt? Treatments Shop & Spa in Wierden biedt verschillende massages en treatments. Stel jouw ideale middag samen. Boek jouw tijd, en kies in de shop voor jouw ideale geur. Optimaal relaxen! Dat vinden wij natuurlijk alleen maar mooi.

  Goed, ieder zo zijn eigen voornemens. Of je nou gaat als een speer of niet, op deze tips mag je al-tijd terugvallen. Een beetje zorgen voor jezelf is altijd goed. En dat in de buurt.

Meer verhalen uit Wierden-Enter

 1. Doe-tips

  Herfst- en Winteravonturen in Wierden Enter

 2. Doe-tips

  Wat te doen in de herfst? 4 uitjes met kinderen in Twente.

 3. Doe-tips

  De leukste wandelroutes voor dit najaar

 4. Eet-tips

  Streekproducten! Deel 2

Tip je vrienden

facebook twitter