Doe-tips

De zomer begint – zet deze buitentips in je agenda!

Leestijd 2 minuten 1279 x bekeken

De zomermaanden zijn de tijd van het buitenzijn, en daarom hebben we de fijnste activiteiten verzameld om vanaf juni te gaan doen. Lekker actief, in het zonnetje en met elkaar. We hebben er weer zin in!

v.a. 17 juni | Overtoomvaartocht

De twee uur durende Overtoomtocht vanaf de Zunabrug voert je mee over de stille wateren. Georganiseerd door de Enterse Zomp wordt het gegarandeerd een unieke ervaring. Let wel, de zomp vertrekt pas bij een minimum aantal aanmeldingen van 10 personen in totaal (inclusief andere bezoekers, dus). Trommel vrienden, familie of collega’s op om de boot op te gaan! Meer informatie en prijzen kan je terugvinden op de webpagina van de Enterse Zomp.

Enterse Zomp
Enterse Zomp

24 juni | Boulevard Outdoor

Markeer zaterdag 24 juni 2023 vlug in je agenda, want vanaf 14.00 uur is het feest op Het Lageveld in Wierden. Boulevard Outdoor maakt er tot klokslag middernacht een dik feest van met de fijnste artiesten en verschillende stages. Van Urban & HipHop tot Hardstyle, Techno en Hollandse meezingers. De keuze is reuze – dus daar wil je bij zijn. Tickets schaf je aan op de website van Boulevard Outdoor. Opgelet: dit festival is voor iedereen van 18 jaar en ouder.

Boulevard Outdoor
Boulevard Outdoor

20, 21, 22 & 23 juli | Wiezo

Het dak gaat er een maand later nóg een keer af in Wierden tijdens Wiezo! Tijdens de 50e editie van het dorpsfeest geniet je overdag van activiteiten zoals de 2-daagse braderie van Wierden, de kunstmarkt, kinderfestiviteiten, seniorenmiddag en straatmuzikanten. ’s Avonds beloven er weer een hoop andere fijne artiesten te komen om het plein te laten dansen. Daar wil je bij zijn! Meer informatie lees je terug op de website van Wiezo.

Wiezo
Wiezo

Meer verhalen uit Wierden-Enter

 1. Ontdek februari: seizoensgebonden activiteiten om van te genieten!

 2. Route-tips

  Verwelkom het nieuwe jaar met gezonde voornemens: ontdek onze top wandel- en fietsroutes!

 3. Doe-tips

  Zomervakantie! Tijd voor elkaar met de leukste familie-uitjes in Twente.

  Geschreven door Yvette
 4. Typisch Wierden & Enter

  Kerstsfeer in volle glorie: beleef gezelligheid in Twente!

Tip je vrienden

facebook twitter