Ontmoetingscentrum Wierden

Zalencentrum het Ontmoetingscentrum is centraal gelegen in Wierden, schuin tegenover het NS Station met ruime parkeermogelijkheden.

Het bedrijf heeft diverse zalen, waarvan twee feest- en zes vergaderzalen. Uiteenlopende mogelijkheden voor het houden van bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, bruiloft, congres, jubileum, vergadering of verjaardag.

Het is ook mogelijk om van de heerlijke hapjes en buffetten thuis te genieten.

Partycentra

Het Ontmoetingscentrum beschikt over twee feestzalen.

De Berenklauw is een lounge café gelegen in de gewelven van het Ontmoetingscentrum. Een sfeervolle zaal zeer geschikt voor het houden van uw verjaardag of ander feest. Deze zaal is geschikt voor 50 personen en beschikt over een eigen bar en muziek installatie.

De Klaproos is een grote zaal en geschikt voor feesten, vergaderingen en bijeenkomsten van wat voor aard dan ook. Zaal klaproos beschikt over verplaatsbare wanden zodat voor bijeenkomsten van 30 tot 140 personen de sfeer behouden blijft.

Vergaderlocaties

Het Ontmoetingscentrum beschikt over zes vergaderzalen.

Ruimtes waarin u in alle rust kunt vergaderen en waar u kunt beschikken over alle faciliteiten op vergadergebied die we hebben.

Korenbloem De Korenbloem is een sfeervolle vergaderzaal met luxe stoelen en tafels waar u in een ronde opstelling prettig kunt vergaderen met 24 personen.

Klaproos De Klaproos is een grote zaal en is geschikt voor 150 personen.

Korenaar De korenaar is van oudsher de consistorie van de kerk. Een zaal met veel daglicht en geschikt voor 45 personen.

Madelief De Madelief is een zaal die zeer geschikt voor het houden van creatieve cursussen. Deze zaal is geschikt voor 30 personen.

Anemoon De Anemoon is een sfeervolle vergaderruimte, waar u in alle rust kunt vergaderen. Deze zaal is geschikt voor 40 personen.

Boterbloem De Boterbloem is een zaal gelegen op de bovenverdieping met veel daglicht. Deze zaal is geschikt voor 25 personen. Vanuit deze ruimte heeft u een mooi uitzicht over een gedeelte van Wierden.

Of bekijk de website www.ontmoetingscentrumwierden.nl/

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter