Ondernemers: doe mee aan de Beleefweek!

Van 21 t/m 29 oktober is het zover! De tweede Beleefweek Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal. Dus, gastheer, gastvrouw, ondernemer, vrijwilliger en andere organisatie, doe je ook mee?

Wat is de Beleefweek Sallandse Heuvelrug Twents Reggedal?
Een week vol met activiteiten en evenementen bij allerlei ondernemers en organisaties in en om Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. De ingrediënten natuur, cultuur, historie en landschap zorgen voor een ‘proeverij’ van alles wat gebied Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal te bieden heeft.

Met deze Beleefweek in de herfstvakantie willen we juist de eigen inwoners bereiken. Iedereen die in en om het gebied woont is van harte welkom. Ook schoolklassen dagen we uit om meedoen in de week voorafgaand aan de Beleefweek. Zo kun je jouw organisatie of onderneming mooi voor het voetlicht brengen juist bij de eigen inwoners. Toeristen die van ons mooie gebied komen genieten in de herfstvakantie pakken de Beleefweek ook gelijk mee! Kortom; de Beleefweek wordt van ons allemaal. De activiteiten en evenementen bepaal je zelf. Met elkaar!

Maak jij samen met andere partners een succes van deze tweede editie? Meld nu je activiteit aan via de volgende link: https://www.sallandseheuvelrug.nl/beleefweek-voor-partners/

Doe je mee? Dan ontvang je binnen nu en 2 maanden:
Een flyer, vlag, e-mailhandtekening en socials om te delen. Spot binnenkort ook onze A0 borden, persberichten, feestelijke campagne én wees bij de feestelijke opening vrijdag 20 oktober 2023!

Wanneer

Locatie

Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

Adres
Grotestraat 281, 7441GS Nijverdal
Telefoon
0548-612711
E-mail
Website
www.staatsbosbeheer.nl/buitencentrumsallandseheuvelrug/

Tip je vrienden

facebook twitter