Kindermiddag "Snuffelen aan de lente" Dal van de Mosbeek

Kijken, luisteren, voelen, ruiken en doen. Tijdens de kindermiddag ‘Snuffelen aan de lente’ op woensdag 3 april bij Watermolen Frans worden al je zintuigen op scherp gezet.

Vrijwilligers van Landschap Overijssel laten de kinderen op een leuke en verrassende manier de natuur beleven en ontdekken. De middag is leuk voor kinderen van 4 tot ongeveer 12 jaar. We beginnen om 15.00 uur en het duurt tot 17.00 uur. Meld je wel van te voren aan.

De natuur is één grote ontdekkingswereld, vooral in de lente. Luister maar eens goed, dan hoor je allerlei beestjes zoemen en knabbelen. Je hoort ook veel vogels fluiten. Ze zijn druk in de weer met het maken van een nestje. In het voorjaar worden ook de lammetjes geboren. Heb je wel eens een schaap en haar lam van dichtbij gezien, gehoord of gevoeld? Dat gaan we beleven tijdens deze kindermiddag. Maak kennis met het schaap en haar lam, haar vacht en manier van leven. We gaan iets leuks knutselen met de wol van het schaap. Benieuwd wat? Meld je aan en beleef met ons mee. Tip: trek kleren aan die vies mogen worden.

Aanmelden

Meld je van tevoren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken.

Kosten

De bijdrage voor deze kinderactiviteit is € 3,00 per kind, dat is inclusief een bekertje drinken.

Ben jij al donateur?

Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Donateur worden kan al vanaf € 2,00 per maand. Voor meer informatie https://www.landschapoverijssel.nl/financiele-steun/word-donateur

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 3,00 Entreeprijs

Locatie

Watermolen Frans

Adres
Oosteriksweg 26, 7663 TA Mander
Telefoon
0529401731
E-mail
Website
landschapoverijssel.nl/eropuit/twente/molen-frans

Tip je vrienden

facebook twitter