`t Coopmanshuys- Quality Catering

De keuken van 't Coopmanshuys - Quality Catering is alom geroemd om zijn kwaliteit. Onder leiding van de chefkok wordt steeds op vernieuwende wijze invulling gegeven aan de specifieke culinaire wensen en eisen die een individuele partij of opdrachtgever heeft.

Catering Quality Catering organiseert de catering van partijen en evenementen ongeacht de omvang voor bedrijfsleven, overheid en particulieren. Een ieder die een party of evenement organiseert wil daar eigenlijk geen omkijken naar hebben en erop kunnen vertrouwen dat alles in goede handen is. De ervaren en spontane medewerkers van Quality Catering zijn er in gespecialiseerd om de organisatie van een party of evenement van de eerste tot de laatste minuut te regelen.

Restaurant ┬┤t Coopmanshuys Veel zakenrelaties en vertegenwoordigers maken dagelijks gebruik van het gezellige restaurant. Ook vergaderen, cursussen en congressen worden dagelijks gegeven in de hiervoor ingerichte zalen. Uiteraard kan iedereen worden voorzien van koffie en bestaat er de mogelijkheid tot lunchen. Naast deze zakelijke kant van het bedrijf, maakt ook de particulier op diverse mogelijkheden gebruik van 't Coopmanshuys. Een breed scala aan mogelijkheden: * Lunches * Diners * Buffetten * Partijen tot 140 personen * Conferenties * Trainingen en opleidingen * Vergaderingen

Of bekijk de website www.quality-catering.nl/

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 14:00
zondag

Verder geopend op reservering


contactinformatie

voorzieningen

Faciliteiten
  • Bezorgen
  • Kinderstoel aanwezig
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter