De Dakhaas

Vrijgelegen vakantiebungalow in de driehoek Wierden-Enter-Rijssen. Vanaf het grote terras kijk je uit over de weilanden met in de verte akkerwallen en bos. Een ideale plek om tot rust te komen en om van de natuur te genieten.

De omgeving is uitermate geschikt voor het maken van wandel- en fietstochten. En service gericht als ze zijn: in de vakantiebungalow liggen al een wandelkaart van West Twente en een fietskaart, met alle fietsknooppunten van Twente, voor je klaar.

Deze vakantiebungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. Honden en roken zijn/is niet toe gestaan.

Vakantiebungalow "de Dakhaas" staat aan de rand van een bos en is pas geheel gerenoveerd en zeer comfortabel ingericht:

Terras

De vakantiebungalow heeft een groot terras, gelegen aan de voorkant van de bungalow. Dit terras is o.a. via de dubbele tuindeuren vanuit de bungalow te bereiken. Bij dit terras horen vier verstelbare tuinstoelen met bij behorende kussens, een grote tuintafel en een parasol.

Keuken

De nieuwe keuken is van alle gemakken voorzien met o.a. een kookgelegenheid met 4-pits gaskookplaat, koelkast met diepvriesvak, magnetron, vaatwasser, waterkoker, koffiezetapparaat enz. Tevens is de keuken voorzien van bestek en servies.

Kamer

De kamer is verdeeld in een zitgedeelte en de eethoek. De eethoek heeft een tafel met 4 stoelen. Bij de eethoek staat ook nog een kast om eventuele papieren en/of andere benodigdheden in op te bergen. De zithoek heeft een salontafel, twee gemakstoelen, een 2,5 zitsbank, een LCD-TV en een radio met CD-speler.

Slaapkamers

Er zijn twee slaapkamers aanwezig. In de grote slaapkamer staan 2 boxspring-bedden (210x80), 2 nachtkastjes en een grote garderobekast. In de andere slaapkamer staan 2 boxspring-bedden (200x80), 1 nachtkastje en een garderobekast. Totaal zijn er vier dekbedden en vier kussens aanwezig. Je moet zelf voor dekbedhoezen, lakens en kussenslopen zorgen.

Toiletruimte & Badkamer

De nieuwe toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje met spiegel. Ook de nieuwe badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche en een badmeubel.

Parkeren

Er is voldoende ruimte om één of meerdere auto's te kunnen parkeren. Voor de fietsen is er een aparte blokhut die afsluitbaar is.

Wifi

Nu met gratis gebruik van WiFi.

Of bekijk de website dedakhaaswierden.nl/

contactinformatie

 

Enterweg 5a, (postadres: Waterpoort 10, 7642JN)
7642NB Wierden

0546575329 / 06-50831788

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter