1. 0/4
    '

    Route-tips

    De vier mooiste fietsroutes in Rijssen om Salland te ontdekken

    Rijssen-Holten heeft een van de mooiste fietsgebieden in Nederland. Een hoogtepunt van fietsen vind je zeker op de Holterberg. Ontdek wat de omgeving van Rijssen te bieden heeft. Hieronder vind je de mooiste routes in en rondom Rijssen.

  2. 4/4

    4.

    Fietsroutenetwerk

    Fiets door Rijssen en omgeving aan de hand van het fietsknooppuntensystemen: simpel en flexibel. Met het gebruik van het fietsenroutenetwerk maak je op eenvoudige wijze je ideale fietsroute, precies afgestemd op je eigen wensen. Je bepaalt zelf het startpunt, de afstand en de omgeving waar je wilt fietsen. De fietskaart van het fietsroutenetwerk is bij de Tourist Info’s verkrijgbaar. Online kun je uiteraard ook je eigen route uitstippelen door middel van onze online routeplanner.

  3. 3/4

    3.

    De ijskoude start van Rijssen-Holten

    De veertig kilometer lange fietsroute met de titel 'De ijskoude start van Rijssen-Holten', is een zoektocht naar 200.000 jaar oude sporen in het landschap. De tocht voert onder meer langs de Holterberg, de Elsenerbeek, de Regge en over de Zuurberg en de Beuseberg. Kortom een bijzondere belevenis.

  4. 2/4

    2.

    Smaak en Vermaak Notter – Zuna

    Maak kennis met de rivier de Regge. Een mooie fietsroute over het afwisselende platteland met knusse boerderijen, de vele streekproducenten, het open coulisselandschap en de dorpen Rijssen en Enter. Een route langs buurtschappen met geweldige namen zoals Notter, Zuna, Rectum en IJpelo.

  5. 1/4

    1.

    Happen en Trappen over Holterberg

    Maak een mooie fietstocht over de Holterberg/ Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Maak kennis met een van de grootste droge heidegebieden van West-Europa, waar korhoenders, nachtzwaluwen en zandhagedissen vrij spel hebben en geniet onderweg van heerlijke gerechten.

Meer verhalen uit Wierden-Enter

  1. Recreatiekrant 2024

  2. Koningsdag in Wierden Enter: ontdek de oranjegekte in de regio

  3. Weekendjes weg in Wierden Enter!

  4. Ontdek februari: seizoensgebonden activiteiten om van te genieten!

Tip je vrienden

facebook twitter