Binnenkijken bij

NIEUW! Pop-up glamping in Zuna!

Geschreven door

Corine

Leestijd 2 minuten 1867 x bekeken

Een onwijs leuk concept: Restaurant Brodshoes uit Rijssen en Vakantiepark Mölke slaan de handen in één en komen met een pop-up glamping en pop-up restaurant. Naam? Bij de buren! Visualiseer het volgende maar eens: sfeervolle festivaltentjes, een gezellige foodbar en een prachtige locatie aan de Regge. Klinkt goed hé? Lees dan verder!

Zoals wel vaker: mooie plannen beginnen met een simpel idee. Vakantiepark Mölke had een leeg weiland, met een top locatie.

Rutger van de Maat van Mölke: “Ik zag dat lege weiland en de prachtige ligging aan de Regge en onze nieuwe haven en dacht; hier moeten we wat mee doen. Met de hele horeca-, evenementen- en festival sector die nu stil ligt, was het idee snel geboren om hier een pop-up camping te starten, waarbij wij samen willen werken met lokale bedrijven”

Slowliving, kennismaken met de Twentse natuur: dat is het thema van deze gezellige festivalvibe pop-up camping. Gasten kamperen op een luxe manier: de tenten zijn volledig ingericht (sommigen zijn zelfs voorzien van privé sanitair), stroom, wifi en een veranda waar je heerlijk kan zitten tijdens de warme zomeravonden. Kies bijvoorbeeld voor een blije haventent (aan de nieuwe haven op vakantiepark 't Mölke), een safaritent, een riverdome of bijvoorbeeld een Buurvrouw's Belltentje.

Buurvrouw's Belltent
Buurvrouw's Belltent

Om alles af te maken, werkt Rutger samen met Guido van Restaurant Brodshoes in Rijssen. Een pop-up restaurrant met gerechten zoals lekkere steak tartare van Reggedal rund of een salade Gamba worden uitgeserveerd terwijl de gasten uitkijken over de Regge. Klinkt toch heerlijk?

Zoals je wel kan lezen: alle ingrediënten voor een succesverhaal zijn aanwezig! Nu hopen op een mooie zomer met goede temperaturen en dan gaat het helemaal goedkomen daar aan de Regge. Leuk!

Zin gekregen om te boeken? Ontdek dan alle soorten accommodaties en volg de sociale mediakanalen van Mölke & Brodshoes.

Boek en ontdek de festivalvibe!
Boek en ontdek de festivalvibe!

Meer verhalen uit Wierden-Enter

  1. Weekendjes weg in Wierden Enter!

  2. Ontdek februari: seizoensgebonden activiteiten om van te genieten!

  3. Route-tips

    Verwelkom het nieuwe jaar met gezonde voornemens: ontdek onze top wandel- en fietsroutes!

  4. Doe-tips

    Zomervakantie! Tijd voor elkaar met de leukste familie-uitjes in Twente.

    Geschreven door Yvette

Tip je vrienden

facebook twitter