Typisch Wierden & Enter

Kerstsfeer in volle glorie: beleef gezelligheid in Twente!

Leestijd 2 minuten 2640 x bekeken

De geur van glühwein vermengd met dennennaalden, fonkelende lichtjes die de avonden verlichten, en het vrolijke geluid van mensen die genieten van deze bijzondere tijd. Het is weer tijd om ons onder te dompelen in de heerlijke kerstsfeer! Of je nu op zoek bent naar unieke cadeaus, wilt genieten van heerlijke lekkernijen of simpelweg de kerstsfeer wilt opsnuiven, de kerstmarkt en het Alpen Droom Winterras zijn de perfecte bestemmingen om in de feeststemming te komen.

Kerstmarkt Wierden De kerstmarkt is terug, sprankelender dan ooit! Een gloednieuwe aanpak, georganiseerd door een team van gepassioneerde ondernemers, brengt een frisse wind in het hart van Wierden. Op zaterdag 16 december transformeert de dorpskern in een betoverend winterwonderland, versierd met honderden fonkelende lichtjes en talloze sfeervolle kraampjes. Dwaal door de knusse straten en laat je verrassen door een scala aan heerlijkheden en unieke vondsten. De betoverende sfeer wordt vergezeld door vrolijke kerstdeuntjes, dampende glühwein en zalige warme chocolademelk. Het is dé gelegenheid om te genieten, te proeven en jezelf onder te dompelen in de betovering van het feestseizoen.

Kerstmarkt Enter Kerst is een tijd van warmte en gezelligheid, en nergens is dat duidelijker dan op de gezellige kerstmarkt in Enter. Op zaterdag 9 december komt het Dorpsplein tot leven, zelfs bij slecht weer, dankzij een knusse megatent die het plein overkapt. Er zijn wel circa 50 kraampjes aanwezig vol prachtige geschenken, terwijl de arrenslee pronkt en er heerlijke lekkernijen te halen zijn.

Alpen Droom Winterterras 2023 Maar dat is niet het enige hoogtepunt van de feestdagen in Twente! Het Alpen Droom Winterras voegt een unieke sfeer toe aan de winterse omgeving. Dit pop-up terras creëert een Alpenachtige ambiance waar tijd maken voor elkaar en ontspannen centraal staat. Hier kun je genieten van een verwarmd terras bij een knisperend haardvuur, culinair smullen in het restaurant en met de kleintjes marshmallows roosteren boven het vuur.

Dit winterterras biedt diverse ervaringen! Beleef een spetterende winterparty, bruiloft of bedrijfsfeest in Alpen stijl. Deze winter is bij Landgoed Het Rheins zo veel mogelijk en de pop-up zo uniek dat je gewoon langs moet komen om het allemaal te ontdekken! Landgoed Het Rheins nodigt je uit om tussen 8 oktober en 31 december 2023 te komen genieten van dit unieke pop-up winterterras en restaurant.

Dus noteer het in je agenda, verzamel je geliefden en omarm de warmte van het seizoen op de meest sfeervolle plekken in Twente!

Meer verhalen uit Wierden-Enter

  1. Het Lageveld: ontspannen en avontuur voor het hele gezin

  2. Recreatiekrant 2024

  3. Koningsdag in Wierden Enter: ontdek de oranjegekte in de regio

  4. Weekendjes weg in Wierden Enter!

Tip je vrienden

facebook twitter