Het Lageveld

Het Lageveld is een onvergetelijke recreatieplek, vol waterpret, sportieve uitdagingen en adembenemende natuur. Dus naast dat je hier kan neerploffen op een handdoek en kan genieten van de rust, zijn er ook genoeg activiteiten om je hartslag sneller te laten kloppen!

Zodra je de parkeerplaats afloopt zie je een mooie natuurplas met groot zandstrand. De plas bestaat uit een diep deel (de surfvijver) en een ondiep deel (de zwem- en kleutervijver). Het recreatiepark is zo ingericht dat heel veel gezinnen er terecht kunnen! Voor de allerkleinsten hebben ze een speciaal peuterbad en daarnaast kunnen kinderen tot 5 jaar zich uitleven in de waterspeeltuin. De kleutervijver, maximaal 80 centimeter diep, heeft een mooi zandstrand én een trekvlot naar een eiland. Vet stoer!

Sportief

Er kan uren gespeeld worden in het water of op de speeltoestellen. Familieschommel, wipwappen, klimtoestellen, kinderspeelbos: de kinderen hoeven zich hier niet te vervelen. Naast dat je dus lekker horizontaal kan gaan kan neerploffen op het zandstrand, kan je ook lekker actief bezig zijn. Er is een terrein met fitness toestellen, wandelroutes in het bos ernaast of maak gebruik van het recreatieve fietsnetwerk. Zin in een meer next level activiteit? Ga dan eens flyboarden! Dansen op het water, onder het water, adembenemende duikvluchten: gegarandeerd goed voor een potje adrenaline. Het terrein is verder ook geschikt voor al je outdoor activiteiten: van kanovaren tot boogschieten. Oeh en voor we het vergeten: mocht je liever op de mountainbike zitten is er goed nieuws. Over het Lageveld loopt een singletrack van 4,6 kilometer. Dit kan je alleen fietsen, maar is ook onderdeel van een 35 kilometer lang MTB parcours om Wierden.

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter