1. 0/3
  '

  Route-tips

  De 3 mooiste wandelroutes in Rijssen om Salland te ontdekken

  Rijssen beschikt over één van de mooiste wandelgebieden van Nederland. Door het uitstekende netwerk van bewegwijdezerde routes kun je kiezen tussen korte of lange wandelingen. Voor ieder wat wils! Heb je genoeg gewandeld en ben je toe aan iets lekkers, dan is er in het centrum genoeg keus om neer te strijken op een gezellig terras.

 2. 3/3

  3.

  Digitale centrumwandeling (nieuw!)

  Centrumwandeling Rijssen is een nieuwe digitale wandeling door het centrum van Rijssen. De route is zonder lees je van je smartphone af. Onderweg krijg je informatie over bezienswaardigheden op de route. Je kan zelf bepalen wanneer en met wie je op pad gaat. De ideale manier om Rijssen te verkennen zonder gids.

 3. 2/3

  2.

  Rondje Rijssen wandelen

  Met Rondje Rijssen geniet je van het Twentse coulisselandschap, meander je mee met de Regge of slinger je door de romantische bossen van het Hollands Schwarzwald. Ontdek Twente in een notendop tijdens deze wandeling rondom Rijssen.

 4. 1/3

  1.

  Wereldtijdpad

  Het Wereldtijdpad is een wandelpad dat loopt langs 's werelds grootste tijdlijn. Het is enig in zijn soort en verbindt Rijssen met Holten. Het 50 km lange traject is opgeknipt in 9 rondwandelingen (4 to 10 km).

  Langs het pad staat voor elk jaar van onze jaartelling een 'jaarpaaltje' met gebeurtenissen uit het betreffende jaar. Themawandelingen maken het mogelijk door de tijd te 'surfen'.

Meer verhalen uit Wierden-Enter

 1. Ontsnap naar de rust en sfeer van Landgoed het Rheins in Enter!

 2. Het Lageveld: ontspannen en avontuur voor het hele gezin

 3. Recreatiekrant 2024

 4. Koningsdag in Wierden Enter: ontdek de oranjegekte in de regio

Tip je vrienden

facebook twitter