Brasserie Sjiek

Sinds april 2021 heeft De Sjieke Bus ook een vaste basis. Ontdek Brasserie Sjiek! Een ideale plek voor liefhebbers van Shared Dining. Maar Team Sjiek is van alle markten thuis: Chef in Huis, BBQ'en op locatie: gepassioneerde chefkok en fanatiek bbq'er Roger bereidt smaakvolle, originele en rustieke gerechten.

Kom eens langs bij Brasserie Sjiek en ervaar hun liefde voor wijn, cocktails en eten! Zit lekker op het terras voor een goede borrel, lunch of (shared) diner of neem hun heerlijke gerechten meer naar huis. Vitello Tonato, Avocado Toast, Sjieke Burgers, Iberico Ribfingers, Flamkuchen... de menukaart biedt meer dan genoeg lekkers!

Unieke ervaring

Een keer iets anders proberen? Ga dan voor private dining! Met Chef in Huis kan je elke gelegenheid tot een unieke en op maat gemaakt ervaring maken! Dineren met je gezin, een zakelijke lunch met collega's, een feestelijk etentje met je vriendinnen: Chefkok Roger en z'n Big Green Egg of Ofyr maken van elk gerecht een feestje. Hij werkt uitsluitend met topproducten uit de regio en het seizoen.

Naast exclusieve private dining is De Sjieke Bus ook het adres voor bbq-catering. Heb je zin in om te barbecueën? Maar wil je niet zelf achter de barbecue staan? De bbq-catering menu’s van De Sjieke Bus worden op maat samengesteld met bijzondere, verse en huisbereide gerechten waarvan iedereen kan genieten. Ook met specifieke wensen zal er rekening worden gehouden. En last but not least: als het je leuk lijkt om samen met vrienden of collega's een BBQ workshop te volgen, dan ben je bij Roger ook aan het goede adres. Team Sjiek laat je graag kennismaken met de verschillende manieren van barbecueën. Barbecueën is een beleving, elk stuk vlees, vis of groente op een verschillende manier marineren en bereiden om te zorgen voor een unieke smaakexplosie. Van het snijden, marineren tot aan het opmaken op een bord: je doet alles samen.

Of bekijk de website www.brasseriesjiek.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag gesloten
vrijdag 11:00 - 20:00
zaterdag 11:00 - 20:00
zondag gesloten

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • In het centrum
Faciliteiten
  • Afhalen
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter