Vakantiewoning Erve Smit

Erve Smit ligt vlakbij Rijssen in het gebied van de Zunasche Heide, de prachtige omgeving tussen de Sallandse Heuvelrug en het stroomgebied van de Regge.

Dit gebied heeft de laatste tijd een metamorfose ondergaan. Er is nieuwe natuur ontstaan, die een mooie geleidelijke overgang tussen de Sallandse Heuvelrug en het omliggende cultuurlandschap vormt.

Op die fantastische plek hebben Michel en Jennie Smit een compleet ingerichte 4-persoons vakantiewoning die ze niet alleen aan toeristen verhuren, maar ook als je tijdelijk woonruimte nodig hebt, kun je daar terecht. Ook ’s winters, want er is centrale verwarming! Bovendien mag je je huisdier meenemen.

Michel en Jennie runnen hier een ook een officieel Rustpunt waar je een lekker kopje koffie, thee of wat fris kunt drinken maar je kunt er ook terecht voor een ijsje en wat lekkers voor onderweg. Bovendien hebben ze twee oplaadpunten voor de e-bike én er is WiFi via glasvezel.

Gastvrijheid, service en kwaliteit vinden ze belangrijk: bij aankomst zijn de bedden opgemaakt.

Erve Smit is niet alleen voor rustzoekers en natuurliefhebbers die de directe omgeving willen verkennen en onderzoeken. Het ligt ook aan het Marskramer Pad dat loopt van Bad Bentheim tot aan Den Haag. Daardoor is het interessant voor lange afstandswandelaars.

Ook de Geocaching Route Sunnoa met 25 geocaches loopt hier langs!(Geocaching: ‘schatzoeken’ via GPS)

Of bekijk de website www.ervesmit.nl/

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter