Weekendjes weg in Wierden Enter!

Leestijd 2 minuten 467 x bekeken

Op zoek naar een ontspannen weekendje weg in de prachtige omgeving van Wierden Enter? Van schilderachtige vakantiewoningen tot gezellige bungalowparken, er is voor ieder wat wils. Bij Visit Wierden Enter hebben we hebben een kleine selectie gemaakt van een aantal te gekke overnachtingsplekken in de buurt, zodat je optimaal kunt genieten van je verblijf. Laten we enkele van onze favoriete accommodaties eens bekijken!

Vakantiepark Mölke in Zuna

Gelegen aan de oevers van de Regge, biedt Vakantiepark Mölke de perfecte setting voor een ontspannen weekendje weg. Met een scala aan accommodaties, waaronder comfortabele chalets en luxe lodges, is er voor elk gezelschap iets geschikts te vinden. Geniet van de vele faciliteiten van het park, zoals het overdekte zwembad, de speeltuinen en de gezellige horecagelegenheid aan het water. Verken de prachtige omgeving door te wandelen of fietsen, of maak een ontspannen boottochtje over de Regge. Met tal van activiteiten en voorzieningen is Vakantiepark Mölke de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijk weekendje weg!

Landal Landgoed de Elsgraven in Enter

Verscholen in het groen van Twente, biedt Landal Landgoed de Elsgraven een oase van rust en natuur. De comfortabele bungalows zijn van alle gemakken voorzien en bieden een thuis weg van huis. Verken de prachtige bossen en heidevelden rondom het park tijdens een ontspannen wandeling of fietstocht. Voor de kinderen zijn er diverse speelvoorzieningen en activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Na een dag vol avontuur kun je heerlijk ontspannen op het terras van je bungalow, terwijl de zon langzaam ondergaat achter de Twentse horizon.

Bungalowpark Hoge Hexel

Gelegen te midden van de landerijen en bossen van Twente, is ook Bungalowpark Hoge Hexel de ideale plek voor een rustig weekendje weg. De ruime bungalows zijn van alle gemakken voorzien en bieden voldoende privacy en comfort. Verken de prachtige natuur om het bungalowpark heen, of maak gebruik van de vele faciliteiten van het park, zoals het verwarmde buitenzwembad en de tennisbanen. 's Avonds kun je heerlijk ontspannen bij de open haard in je bungalow of genieten van een gezellige barbecue op het terras. Met zijn rustige ligging en mooie omgeving is Bungalowpark Hoge Hexel de perfecte plek voor een heerlijk weekendje weg.

Of je nu op zoek bent naar een actief weekend vol avontuur of juist wilt genieten van rust en natuur, de accommodaties in de buurt van Wierden Enter bieden voor iedere leeftijd vermaak. Met prachtige liggingen, comfortabele faciliteiten en tal van activiteiten, zorgen ze voor een onvergetelijk verblijf in deze mooie streek. Bekijk snel ons aanbod en plan jouw perfecte weekendje weg!

Meer verhalen uit Wierden-Enter

  1. Recreatiekrant 2024

  2. Koningsdag in Wierden Enter: ontdek de oranjegekte in de regio

  3. Ontdek februari: seizoensgebonden activiteiten om van te genieten!

  4. Route-tips

    Verwelkom het nieuwe jaar met gezonde voornemens: ontdek onze top wandel- en fietsroutes!

Tip je vrienden

facebook twitter